CUMARU-TERASSILAUTA

Dipteryx odorata

Cumaru on erittäin kova ja näyttävä puulaji, jolla on korkea kulumisen kesto.

Cumaru on erittäin kestävää kovapuuta. Sen tasaisen rakenteen väri on tummanruskea tai ruskea, jossa saattaa näkyä punertavia tai sinipunertavia sävyjä. Joskus puussa voi esiintyä kellertäviä tai vihertävänruskeita raitoja.

Cumaru-terassilauta tuntuu ylelliseltä. Se on oikea valinta, kun et halua tinkiä ulkonäöstä, laadusta tai luonnollisesta kestävyydestä. Kun hoidat uutta Cumaru -terassilauta-lattiaa oikein, se kaunistuu vuosien kuluessa.

Cumaru-terassilautojemme koko on 21×145 mm, jolla peittää hyvin terassin. Terassista tulee vakaampi kuin käytettäessä ohuempia ja kapeampia kokoja.

Tämä terassilauta on täysin orgaaninen materiaali, joka on hyvin vastustuskykyinen lahoamista vastaan ilman lisättyjä myrkkyjä. Siksi kannattaa valita Cumaru, kun ihmiset ja varsinkin lapset ovat kosketuksissa lattiaan.

SERTIFIOITU CUMARU-TERASSILAUTA

Sertifiointi osoittaa, että puutavara on peräisin kestävän kehityksen vaatimukset täyttäen ja oikeudenmukaisesti hoidetuista metsistä.

Skandinaviska Träimport toimittaa ympäristö- ja oikeudenmukaisuussertifioitua puuta. Puun sertifioiminen nostaa sen arvoa, joten se parantaa laatua ja mahdollisuuksia hoitaa metsiä vastuullisesti. Tästä hyötyvät ympäristön lisäksi metsän tuotoista riippuvaiset ihmiset.

FSC Skandinaviska Träimport
CUMARU-TERASSILAUTA 21 X 145 MM SILEÄ/HIENOURITETTU

PERUSTIEDOT

•  Pituudet: 1,85 – 4,85m
•  Kuivattu
•  Menekki: n. 6,7 jm/m2
•  Sertifikaatti: FSC® C114002

Cumaru-Terassilauta, SkandinaviskaTräimport