LÄMPÖKÄSITELTY SAARNI-TERASSILAUTA

Lämpökäsitelty saarni-terassilauta on vahvaa puutavaraa. Lämpökäsittely parantaa sen kestävyyttä ja muotovakautta.

Lämpökäsitelty saarni on kovaa, vankkaa ja kulutusta kestävää puutavaraa, jonka pinta on tasainen ja sileä. Uuden puutavaran tummanruskea pinta antaa sille ylellisen ilmeen.

Tätä puulajia ei tarvitse käsitellä. Käsittelemätön terassilauta muuttuu ajan myötä hopeanharmaaksi. Terassilaudat voidaan myös öljytä niiden värin säilyttämiseksi.

Lämpökäsitelty saarni on täysin orgaaninen materiaali, jonka vastustuskykyä lahoamista vastaan lämpökäsittely parantaa, joten myrkkyjä ei tarvitse lisätä. Siksi kannattaa valita tämä terassilauta, kun ihmiset ja varsinkin lapset ovat kosketuksissa terassin lattiaan.

SERTIFIOITU LÄMPÖKÄSITELTY SAARNI

Sertifiointi osoittaa, että puutavara on peräisin kestävän kehityksen vaatimukset täyttäen ja oikeudenmukaisesti hoidetuista metsistä.

Skandinaviska Träimport toimittaa ympäristö- ja oikeudenmukaisuussertifioitua puuta. Puun sertifioiminen nostaa sen arvoa, joten se parantaa laatua ja mahdollisuuksia hoitaa metsiä vastuullisesti. Tästä hyötyvät ympäristön lisäksi metsän tuotoista riippuvaiset ihmiset.

PEFC™ Skandinaviska Träimport
LÄMPÖKÄSITELTY SAARNI-TERASSILAUTA 20 X 140 MM SILEÄ/SILEÄ

PERUSTIEDOT

•  Pituudet: 1,5 – 4m
•  Kuivattu
•  Menekki: n. 6,9 jm/m2
•  Sertifikaatti: PEFC™/02-31-240

Lämpökäsitelty saarni -terassilauta