LÄMPÖKÄSITELTY MÄNTY-TERASSILAUTA

Lämpökäsitelty mänty-terassilauta on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Se on erittäin vastustuskykyinen lahoamista vastaan juuri lämpökäsittelyn vuoksi.

Lämpökäsitellyn männyn väri on tasaisen ruskea. Jos sitä ei käsitellä ja se puhdistetaan säännöllisesti, se muuttuu ajan mittaan hopeanharmaaksi, jolloin se sulautuu ympäristöön luonnollisesti. Jos väri halutaan säilyttää ja terassin lattia on paljaan taivaan alla tai aurinko paistaa sille, se on käsiteltävä öljyllä.

Lisäksi lämpökäsittely parantaa muotovakautta ja vähentää halkeilualttiutta esimerkiksi painekyllästettyyn terassilautaan verrattuna.

Lämpökäsitelty mänty on luonnollisesti vastustuskykyinen lahoamista vastaan ilman lisättyjä myrkkyjä. Siksi kannattaa valita tämä terassilauta, kun ihmiset ja varsinkin lapset ovat kosketuksissa lattiaan.

SERTIFIOITU LÄMPÖKÄSITELTY MÄNTY

Sertifiointi osoittaa, että puutavara on peräisin kestävän kehityksen vaatimukset täyttäen ja oikeudenmukaisesti hoidetuista metsistä.

Skandinaviska Träimport toimittaa ympäristö- ja oikeudenmukaisuussertifioitua puuta. Puun sertifioiminen nostaa sen arvoa, joten se parantaa laatua ja mahdollisuuksia hoitaa metsiä vastuullisesti. Tästä hyötyvät ympäristön lisäksi metsän tuotoista riippuvaiset ihmiset.

PEFC™ Skandinaviska Träimport
LÄMPÖKÄSITELTY MÄNTY-TERASSILAUTA 26 X 117 MM HIENOURITETTU/SILEÄ
LÄMPÖKÄSITELTY MÄNTY-TERASSILAUTA 26 X 140 MM HIENOURITETTU/SILEÄ

PITUDEET

•  Pituudet: Terassilautojen pituusvaihtoehdot ovat 3, 3,6 ja 4,2 m.
•  Sertifikaatti: PEFC™/02-31-240

Lämpökäsitelty mänty-terassilauta