UUTISET

Azobe Keljonkangas Skandinaviska Träimport
Uusi tuote DrillFix A4
Ipe terassilauta, Skandinavisk Träimport
Cumaru on kestävä kovapuu, josta saat aikaan pitkäikäisen terassin. Tämän täysin luonnollisen puun värisävy on uutena oranssin ruskea, joka harmaantuu kauniisti vuosien saatossa.
NÖVLEK®-porasenkkausterä puutappien* asentamista varten on työkalu, jonka vapaasti säädettävä syvyysrajoitin ei jätä mitään merkkejä terassilautoihin.
Nämä terassilautojen rakotulkit säästävät aikaa, koska ne on helppo irrottaa vaikka ne olisivat jääneet kiinni kahden terassilaudan väliin. NÖVLEK®-rakotulkit terassilaudoille on valmistettu muotovakaasta ja erittäin kestävästä materiaalista helpottamaan puuterassin asentamista.
Növlek porasenkkaus terä on suunniteltu erityisesti kovapuisille terassilaudoille, joihin saat terän avulla yhtä aikaa esiporattua ruuvinreiän ja senkattua pesän ruuvinkannalle siististi ilman laudan halkeilua ja säröilyä.
Növlek –piillokiinnike -järjestelmä on suunniteltu erityisesti kovapuuterasseille. Laadukkaan kokonaisuuden avulla saat aikaan lopputuloksen, johon ovat kaikki käyttäjät tyytyväisiä.
Lämpökäsitelty saarni terassilauta on hyvin lahoa kestävä kovapuinen terassi, jossa on hyvin kulutusta kestävä kova pinta ja ylellinen ulkonäkö. Jos etsit oksatonta terassia, tässä on erinomainen vaihtoehto.
VIHERTEKNIIKKA 2019 - Skandinavsika Träimport
Bilinga - Skandinaviska Träimport
BILINGA - KESTÄVÄ JA LUONNONMUKAINEN, VIISAS VALINTA
SIPERIANLEHTIKUUSI PIILOKIINNITYKSELLÄ - Skandinaviska Träimport
Skandinaviska Träimport - LAATUA MAAILMAN HUIPULTA
Träimport laajentaa
Projektikuvia - Skandinaviska Träimport
OY Skandinaviska Träimport AB logotype
Uudet kotisivut Skandinaviska Träimport