VIHERTEKNIIKKA 2019 - Skandinavsika Träimport

ASIAKASKUTSU

Träimport mukana ViherTekniikka 2019 –messuilla 6.-7.2. – Tervetuloa!

Valtakunnalliset Viherpäivät kokoavat viheralan ammattilaiset yhteen helmikuussa 40. kerran. Viherpäivät on Suomen suurin vuosittainen viheralan ammattilaistapahtuma, johon sisältyy seminaareja ja Vihertekniikka-näyttely. Tapahtuman järjestää Viherympäristöliitto ry ja tapahtumapaikkana on Jyväskylän Paviljonki.

Osastollamme B770 tutustut hyvin kestäviin ja täysin luonnonmukaisiin puuratkaisuihin ulkokohteissa, joissa perinteisesti olisi odotettavissa haasteita huollettavuuden, kulutuksen- kuin lahonkestonkin suhteen.

Näyttely on avoinna:

Keskiviikkona 6.2. klo 9–17
Torstaina 7.2. klo 9–15

Rekisteröidy ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi, tulosta nimikortti ja ota se mukaasi tullessasi messuille.

KALAJOEN HIEKKASÄRKÄT JA AZOBE

Toimitimme Kalajoen Hilmantorin piha-alueuudistuksiin hyvin kestävää azobe –puuta FSC® sertifioituna. Alue sai hienon uuden ilmeen ja on todellakin tutustumisen arvoinen!

Azobe soveltuu kohteeseen hienosti, koska alueella on tunnetusti paljon irtohiekkaa, joka tuulen mukana kulkeutuu rannalta syvemmälle maastoon ja kuluttaa paikkoja.

Azoben Brinell kovuus on yli 10 kun havupuilla se on luokkaa 2. Se on siis kulutuksen kestoltaan omassa luokassaan ja kaiken lisäksi huoltovapaa. Puu harmaantuu kauniisti hopeanharmaaksi vuosien saatossa.

Toimitamme kohteesta riippuen tuotteet joko komponentteina, elementteinä tai valmiina siltoina.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Heikki Leppänen T. +358 3 882 5153, heikki.leppanen@traimport.fi