Patrik Skärström, Skandinaviska Träimport

TRÄIMPORT JATKAA LAAJENTUMISTAAN

Jatkaessamme panostustamme uusiin asiakassegmentteihin, vahvistaa Oy Skandinaviska Träimport Ab myös resurssejaan kasvavaan kauppaan jo vakiintuneissa segmenteissä, kuten teollisuus ja veneveistämöt. Olemme nyt palkanneet Patrik Skärströmin, joka tulee toimimaan Turun toimistossamme ja hänen vastuualueenaan on Suomen rannikkoalueen myynti.

”Patrikilla on laaja asiakas- ja toimittajaverkosto alalla ja hän hyppää vauhdista suoraan myyntiorganisaatioomme. Hänen kokemuksensa puutuotteista ja tuntemus asiakkaidemme toimialoista on suuri etu asiakashyödylle jota kehitämme. Olemme tosi tyytyväisiä, että olemme onnistuneet saamaan Patrikin, joka on jo ruvennut esittäytymään asiakkaillemme uudessa roolissaan” sanoo Kjell Kärnsund, hallituksen puheenjohtaja Skandinaviska Träimportilta.

Siitä huolimatta että Patrik on vasta 33-vuotias, on hän oikea puumies viidentoista vuoden puualan kokemuksella. Taustaa on entisestä Viilukeskuksesta, Suomen DLH:sta ja hän on myös työskennellyt Ruotsissa viilutehtaassa. Patrik on käynyt pitkän tien ja on työskennellyt tuotannossa, varastossa, ostossa ja myynnissä, joten hän osaa koko arvoketjun puupohjaisten tuotteiden toimituksissa. Hänen äidinkielensä on ruotsi, joten hän pystyy palvelemaan asiakkaita ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Patrikin vapaa-aika kuluu suurimmassa osin perheen omakotitaloa remontoidessa, joten puuasiat jatkuvat taukoamatta.

Tervetuloa Patrik!

Oy Skandinaviska Träimport on perustettu vuonna 1968 ja on siitä lähtien toimittanut puuta ja puupohjaisia materiaaleja toimittajilta ympäri maailmaa asiakkaillemme pohjoiseen Eurooppaan. Yritys sijaitsee Lahdessa ja on yhdessä ruotsalaisen emoyhtiön Kärnsund Wood Link Ab:n kanssa konserni, jolla on globaalinen verkosto alalla ja jolla on n. 25 työntekijää.

Yhteystiedot:
Kjell Kärnsund – Hallituksenpuheenjohtaja, sähköposti kjell.karnsund@karnsund.se, puhelin +46 31 778 68 52.

www.traimport.fi
www.karnsund.se