Palkkamme - Skandinaviska Träimport
Tietoa tehtävästä

Haluatko työskennellä laatutuotteiden kanssa? Tunnistatko itsesi avainsanoistamme Luotamme puuhun? Näetkö itsesi operatiivisessa roolissa tiimihenkisessä yrityksessä? Jos näin on, voit olla hakemamme henkilö.

Palkkaamme

Myyntipäällikön puuteollisuuden segmentillemme.

Tehtäväsi

Myyntipäällikön tehtäviisi kuuluu niin tuotteidemme myynti puuteollisuuden asiakkaillemme ympäri Suomea, kuin myös yhtiömme markkinointi luotettavana puutuotteiden jälleenmyyjänä. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Lahdessa, mutta työkuvaan kuuluu myös säännölliset asiakaskäynnit ympäri maata, joten edellytämme sinulta matkustusvalmiutta. Meillä on pitkä perinne puutuotteiden maahantuojana sekä jälleenmyyjänä, ja panostamme nyt tämän segmentin kehittämiseen. Menestyksen saavuttamiseksi, tehtäväsi on yhdessä asiakkaan kanssa löytää heille paras mahdollinen ratkaisu tarpeisiinsa, rakentaen näin heidän kanssaan pitkäikäisen ja luotettavan yhteistyön. Korkealuokkaisen palvelun ja tuen tarjoaminen asiakkaillemme on prioriteettimme.

Saat meiltä asiantuntevan tuen myyntityöhösi.

Profiilisi

Työskentelet tällä hetkellä aktiivisesti myyntihenkilönä puuteollisuuden segmentissä, ja sinulla on yhteyksiä puutuotteiden toimittajiin. Tunnet itseäsi itsevarmaksi operatiivisessa roolissa, ja vahvaksi liikesuhteiden rakentajaksi.

Tarjoamme sinulle

Kiinteä palkka + bonus. Työsuhdeauto ja muut tarvittavat myynnin apuvälineet.

Yhteydenotto

Työpaikkaan liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Kjell Kärnsundiin; +46 70 6306135.

Hakemus

Lähetä englanninkielisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kjell.karnsund@karnsund.se viimeistään 15.9.2021.

Valintaprosessi alkaa heti, ja päättyy oikean henkilön löydyttyä.

Toivotamme hakemuksesi tervetulleeksi!

Tietoa työnantajasta

Oy Skandinaviska Träimport Ab on perustettu vuonna 1968 ja on sittemmin toimittanut puuta ja puupohjaisia materiaaleja toimittajilta maailmanlaajuisesti asiakkaille ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa. Skandinaviska Träimport on osa ruotsalaista puun tukkumyyntikonsernia Holm Träväror AB:ta ja olemme yhdessä ruotsalaisen emoyhtiön Kärnsund Wood Link AB:n kanssa noin 75 työntekijän yritysryhmä. Konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa vuodessa. Skandinaviska Träimport on maahantuonut ja toimittanut korkealaatuista puuta sekä puunjalostusteollisuudelle, telakoille, että rakennustarvikekaupalle yli 50 vuoden ajan. Yhteistyössä maailmanlaajuisen tavarantoimittajaverkostomme kanssa, tuotamme ratkaisut lähtien suunnittelutuesta, aina valmiisiin lopputuotteisiin asti. Maahantuomme tuotteet aina suoraan ilman välikäsiä kilpailukykyisen hinnoittelun, laadun, ja saatavuuden varmistamiseksi. Teemme aktiivisesti työtä asiakkaidemme hyväksi yhteistyössä johtavien toimittajiemme kanssa, toimittaaksemme asiakkaille heidän erityistarpeisiinsa räätälöidyt tuotteet. Olipa kyseessä poikkeavat mitat ja erikoislajittelu telakoiden tarpeisiin, räätälöidyt materiaalit puunjalostusteollisuudelle tai vaikuttava tuotevalikoima rakennustarvikekaupalle.