Paneeli Terassi Skandinaviska Träimport

PUNASEETRI-PANEELI

Thuja plicata

PUNASEETRI-PANEELI

Punaseetripuu on erittäin muotovakaata ja luonnostaan erittäin vastustuskykyistä sienituhoja ja lahoamista vastaan. Siksi punaseetripaneelia käytetään usein erittäin kestävänä julkisivun pinnoitteena.

Päätypontattu Punaseetripaneelimme tarjoaa useita etuja kuten:
• ammattimainen päätysaumojen viimeistely
• vähäinen hukkamateriaali
• nopeampi ja yksinkertaisempi asennus

Kaikki punaseetripaneelit voidaan toimittaa valmiiksi tehtaalla öljyttynä tai palonsuojaaineella kyllästettynä vaihtoehtona.

ERIKOISPROFIILIT

Pidämme Punaseetri raaka-ainetta varastossa useana kokovaihtoehtona, joista voidaan höylätä paneeleiksi asiakkaiden haluamia profiileja.

LAATU

Kaikki Skandinaviska Träimportin Punaseetripaneelit on korkealaatuisia ja periaatteessa oksattomia. Punaseetri on väriltään koristeellisen punaruskea, ja sen kiilto säilyy öljyttynä. Sen värivaihtelut on kauniin voimakkaita vaaleasta tummaan. Jos Punaseetripaneelia ei käsitellä, se muuttuu ajan kuluessa kauniin hopeanharmaaksi.

SERTIFIOITU PUU

Sertifioitu puu merkitsee kestävää ja oikeudenmukaista metsänhoitoa.

Skandinaviska Träimport toimittaa ympäristö- ja oikeudenmukaisuus-sertifioitua puuta. Sertifioidun puun käyttö lisää puuraakaaineen arvoa ja parantaa vastuullisen metsänhoidon mahdollisuuksia ympäristön hyväksi, niille ihmisille, jotka ovat riippuvaisia metsästä saatavista tuloista.

PEFC Skandinaviska Träimport